10mm polstring brettspill bag

Produkt nr.: HTBG01-OG Solid og holdbar høy kvalitet miljømessig nylon stoff som er pustende og vanntett med nok plass inne for total sikkerhet for dine bord spill behov
Chat nå

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

produktnavn: 10mm polstring bord spillet bag

Vare nr.: HTBG01-OG

overflate: 600d oxford

fôr: 210T Nylon

10mm svamp sandwich

Kantfarge: Oransje

2 funksjoner: ryggsekk, veske

Kapasitet: 7 store standard spill eller 10-50 mid og små spill

Anledning: daglig, brettspill oppbevaringsposeHTBG01-OG game backpack

Sturdy and durable games backpackProduktinformasjon:

1. Perfekt designSolid og holdbar høy kvalitet miljømessig nylon stoff som er pustende og vanntett med nok plass inne for total sikkerhet og sikkerhet for dine bord spill behov; Metallknapper, utsøkt utførelse, slitesterk glidelås av høy kvalitet, ikke lett deformert. det inkluderer også to separerte og fullt beskyttede lommerom.


2. Vanntett, støvtett og jordskjelvbeskyttelse: Oppbevaringsposer er omgitt av en 10mm svampsandwich, noe som reduserer virkningen av fremmedlegemer på innholdet i pakken for å beskytte brettspillene mot skade, det kan også beskytte tingene dine mot vann og støv.FABRIKKPROFIL:

Vi spesialiserer oss på brettspillpose 10 år, som ligger i Huizhou by, Guangdong-provinsen, Kina. Vi leverer tabletop spill bæreveser for mange land, noen er OEM deres merkevare og noen med vår HEIGHT merkevare. Vår brettspill bag hovedsakelig inkludert stor størrelse brettspill oppbevaringsposer, mellomstore bordplate gaming bag, liten størrelse spillpose for små brettspill og spillkort og spill tilbehør som terninger, miniatyr, etc.


Vi har et sterkt salgsteam med faglig kunnskap og erfaring som vil samle tilbakemeldinger fra kunder i tide og tilby nyttige kommentarer og forslag. Vi har vært og ser frem til å etablere langsiktige forretningsforhold med kunder fra hele verden og tror på å tilføre verdi for våre kunder. Vi ser frem til å jobbe med deg for din suksess. Vi ønsker velkommen eventuelle henvendelser og samarbeid fra deg.FABRIKKVERKSTED:

Bag Factory2Kontakt oss:

Hvis du har en interesse, velkommen til å kontakte oss som nedenfor,
Whatsapp/skype: +8613829901556

E-postadresse:sales@heightindustry.comHot Tags: 10mm polstring brettspill bag, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, kjøpe, billig, pris, rabatt

Forespørsel

You Might Also Like