Bæreveske med brett

Varenr. HTBG22-2.Med skulderrem, skumhåndtak, 1 stor bag og to store poser i to sidedeler. De to hovedutstyrsrommene med justerbare skillevegger er atskilt med en sikker vegg for maksimal lagring og organisering.
Navn: Dobbeltsidig åpnet brettspillpose i mellomstørrelse
Materiale: High end 600D oxford og 210T nylonfôr gjør vesken slitesterk og sterkere.
Mål: 33 * 33 * 22 cm (13 * 13 * 8,6 ”)
Funksjon: Kan holde to store (12 * 12 * 3 ”) brettspill, eller mer enn 20-30 stk små spill i forskjellige størrelser.
Design: Med skulderstropp, skumhåndtak, 1 stor frontpose og to store poser i to sidedeler.
Funksjoner: Funksjonelt, lett å ta, lett å lagre spill, sterkere nok til å bære mer enn 8 kg spill.
Nøkkelord: Gave til brettspillere, brettspill bæreveske uk
Chat nå

Produktdetaljer

Beskrivelse av brettspill

Varenr.HTBG22-2

Navn:Gave til brettspillere

Materiale:Avansert 600D oxford og 210T nylonfôr gjør vesken slitesterk og sterkere.

Mål:33 * 33 * 22 cm (13 * 13 * 8,6 ”)

Funksjon:Kan holde to store brettspill (12 * 12 * 3 ”), eller mer enn 20-30 stk små spill i en annen størrelse.

Med skulderstropp, skumhåndtak, 1 stor frontpose og to store størrelser i to sidedeler. De to viktigste tilbehørslommene med justerbare skillevegger er atskilt med en sikker vegg for å gi maksimal lagring og organisering.

OEM-produksjon:Velkommen OEM-bestillinger. Height Industry har 10 års erfaring med å produsere OEM-poser.

Egenskaper:God kvalitet bag med godt materiale og til og med tilbehør av god kvalitet som bånd, glidelås, glidelåstrekkere osv. Funksjonelt, lett å ta, lett å oppbevare spill, sterkere nok til å bære mer enn 8 kg spill.


Bag Show

10mm sponge padded board game carrying bag

 board game carrying bag

with small bag in back side board game carrying bag 8

board game token bag

board game separate bag

bag for board game

Two high quality zipper board games bag

Whoesale Strong shouler strap board game bags


Hvorfor selger vi 5000 stk brettsekk hver måned? Det er fire grunner:

1. God kvalitet materiale.

2. Streng: Høyde streng for hver detalj.

Vår fabrikk bruker bare oxford og stoff av høy kvalitet og høy tetthet, så det er' s holdbart og glatt på overflaten; Og til og med for alle små tilbehørsdeler til spillvesken, som glidelåsavtrekker, stropp, bindende kant, glidelås, stroppsspenne, plastfot osv.


1> .Strenge forespørsler på bakreimen. Bruke en kryss& firkantet syvei mellom tilkoblingsdelen av vesken og ryggstroppen; Bruk også 6 mm tykkelse svamp til å sette inn i stroppen; slik at bagestroppen kan holde mer styrke fra vesken og gjør at posen kan holde 6-9 kg vekt.


2> .Strenge forespørsler på håndtaket. Bruk oxford, mesh og svamp, slik at håndtaket er behagelig når du tar det og veldig sterkt å holde i posen. Vi bruker også kryss& squre syvei på toppen av spillposen, også for å gjøre den holdbar.


3> ;. Strenge forespørsler, selv om lite tilbehør, inkludert glidelåstrekker, stropp, bindende kant, glidelås, stroppsspenne, plastfot. For eksempel bruker vi 3 god kvalitet og tykkere glidelåstrekkere mellom brettspilldekselet og veskehuset, 2 store glidelåstrekkere i det store frontdekselet, 1 midtre glidelåstrekker i det lille frontdekselet. Som kan brukes i nesten 3 år.


4> ;. Strengt på QC-systemet. Vi tillater ikke' vi tillater ikke sprekker og ekstra tråder for hver Cajon-veske og brettsekksekk; Alt materiale og tilbehør må opp til standard før de kommer til vårt lager; Hver spillveske må være perfekt innen og utenfor før du sender den ut. Dermed ordner høyden to spesielle QCer for å få seriøs QC-sjekking i 3 prosesser:

Sjekk først materialene;

For det andre, sjekk under produksjonen;

For det tredje, sjekk før frakt. Dessuten må hver arbeider sørge for at alle trinnene er på standard under produksjonen.


3. Profesjonelt og dyktig syhåndverk og salgsteam.

Hver av våre arbeidere har rundt 15-18 års erfaring med sying, så de er profesjonelle og dyktige, noe som kan sikre en utsøkt brettspillbæreveske til hver kunde.

Og forsikre oss om en profesjonell OEM GG-forsterker; ODM team for å lage et fornøyd produkt i henhold til kundens' s design.


4. 100% håndlaget spillpose.


Kontakt usatsales@heightindustry.com

contact me

Hot Tags: bæreveske for bordspill, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, kjøp, billig, pris, rabatt

Forespørsel

You Might Also Like