Ultimate Board Game Ryggsekk

Du har de hotteste spillene.
Det er tid for en pose som holder dem alle. Bare HEIGHT MUSIC GAME BAG kan håndtere det!
Chat nå

Produktdetaljer

Du har de hotteste spillene.

Det er tid for en pose som holder dem alle. Bare HEIGHT MUSIC GAME BAG kan håndtere det!

Så, Hvilken størrelse brettspillet bæreveske må være?

Du ønsker å kjøpe et brettspill bag som er stor nok til å passe de typiske boksene størrelser. Du vil sjekke hvor mange brettspill som passer i posen Men du vil ikke ha noe for stort som du ikke vil kunne bære på grunn av vekten. Kontroller også at posestroppene er solide nok til å bære en slik vekt. Ingenting verre enn brettspillbokser som krasjer på gulvet. Ikke bekymre dem alle, Bcs Height Board Game Bag kan være en beste løsning for deg.

 

Produktspesifikasjon:

Modell nr.: HTBG01-WT

element navn: ultimate brettspill ryggsekk, cajon trommebag, ryggsekk og veske, 2 funksjoner

Materiale: 10mm tykkelse svamp, 600D Oxford og 210T nylon

Størrelse: 330 * 320 * 520mm

MOQ: 500 stk.

Passer til: bærer cajon boks, lagre brettspill, ryggsekk for reiser

 

image001(001)

 

Funksjon av Høyde Spillet Bag

Board Game Garage er den perfekte løsningen for å bære og lagre dine favorittspill og tilbehør i alle former og størrelser, inkludert populære overdimensjonerte spill som er bare for store for andre poser. SinAllsidighetog stil er uovertruffen! Ikke mer å rote rundt med spinkel varehus poser eller poser som er for små for spillene du ønsker å spille.


Kvalitet Konstruksjon

Height Game Bag har alt du ønsker og trenger i en bæreveske for spillene dine. Den er laget av solid 600D Oxford stoff som tilbyr den beste kombinasjonen av vekt og styrke. Den er forsterket med 10 mm polstring for å beskytte posens innhold mot skraper og riper, og kan også brukes til reise.
Strenge forespørsler på bakstroppen

Ved hjelp av en kryss og firkantet syvei mellom den forbindelsesdelen av posen og ryggstroppen; Bruk også 6mm tykkelse svamp for å sette inn i stroppen; slik at posen stroppen kan holde mer styrke fra posen og gjør posen kan holde 6-9kg vekt.image002_副本


Høyde kvalitet pakking - Sørg for at poser er trygge for eksport og ingen fuktig

image002_副本1


Laster inn bilder:

image017_副本

 

Hot Tags: ultimate brettspill ryggsekk, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, kjøpe, billig, pris, rabatt

Forespørsel

You Might Also Like