Palisander tre Cajon musikkboks

Ikke få panikk. Du har akkurat møtt din første cajon. Denne boksformede tingen ble født i Peru og er et fantastisk musikkinstrument: den spilles vanligvis med bare hender eller børster og genererer et bredt spekter av lyder med musikalsk dynamikk og et komplett spekter av frekvenser. Cajon er en veldig populær ...
Chat nå

Produktdetaljer

Ikke få panikk. Du har nettopp møtt din første cajon. Denne boksformede tingen ble født i Peru og er et fantastisk musikkinstrument: den spilles vanligvis med svake hender eller børster og genererer et bredt spekter av lyder med musikalsk dynamikk og et komplett spekter av frekvenser. Cajon er et veldig populært instrument i disse dager fordi det gir et trommelignende fundament til et musikalsk ensemble med mindre fotavtrykk: det kan transporteres enkelt, trenger ikke strømuttak, og stimulerer ikke nærliggende folk til å ringe politiet på deg når du spiller den og fungerer fint med lette eller tunge musikksjangre. Å hale et trommesett rundt er umulig, men en cajon kan lett tas i t-banen eller en trikk, og til og med gi deg egne sitteplasser hvis toget er overfylt. Siden de fleste av dem er hule og har et hull på den ene siden, er det plass til å sette ting i dem.


Spesifikasjoner

Modell nr.: HTP64

Varenavn: cajon-boks, cajon-trommel, boks-cajon, imitert tre-cajon-musikkboks

Materiale: imitert rosentre og GG-forsterkere av bjørk kryssfinér; side

Lydstruktur: stålsnor med klingring

Størrelse: 310 * 300 * 480mm

MOQ: 120 stk for OEM

Passer til: spille med gitar, ukulele, kalimba, fiolin eller solo ect.

Farge: sunburst og blå stripe er valgfri

Ledetid: 35-45 dager

Betalingsperiode: T / T, Paypal, Western Union

Fraktport: Shenzhen / Guangzhou

Garanti: 1 år

Emballasje: 1 stk plastpose, 1 stk skiftenøkkel, 1 stk inne i liten boks og 2 stk liten kartong i 1 stor kartong


Produktgalleri

image001_副本

Tappende cajon av imitert rosentre med veldig vakker form og overflater. Dessuten tiltrekker den perfekte lyden deg mye!

Rosewood cajon-boksens lydstruktur --- Style B - Stålstreng med jingler


image001_副本1

Om oss

Height Music er en cajon-produsent som ligger i Huizhou Kina siden 2009, vi gjør hovedsakelig grossistproduksjon for hver musikkbutikk eller grossistdistribusjon over hele verden. Bortsett fra vårt eget merke Height Cajon, har vi også ønsket OEM-merke cajon-ordrer velkommen, ettersom vi har rike erfaringer gjør OEM-produksjoner og har en streng regel for å beskytte hver av våre klienter for å sikre at de får stabil og større virksomhet.


Hot Tags: imitert boks av palisander i tre, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, kjøp, billig, pris, rabatt

Forespørsel

You Might Also Like