Snare String Cajon

Modell: HCJT02
Tapping : Sapele Wood
Tilbake: Okoume tre
Størrelse: 290 * 300 * 50mm
Type: Stor Størrelse Reise cajon
Nøkkelord:Snare String Cajon,cajon tromme amazon
Chat nå

Produktdetaljer

Produktinformasjon


Produktnavn: snare streng Cajon

Modell: HCJT02

Type: Stor Størrelse Reise Cajon

Tapping: Sapele Wood

Kropp: Okoume tre

Tilbake: Okoume tre

Indre struktur: Flyttbar Snare-streng

Størrelse: 290 * 300 * 50mm

Lyd: Bongo og skarp lyd valgfritt

Masseproduksjon:30-45 dager

Garanti:1 år

moq: 120pcs

Tjeneste: Engros OEM /ODM

Målbruker: Voksne eller barn over 10 år
Produkt Bilder


HCJT02 sapele travel cajon 6

HCJT02 sapele travel cajon 7

HCJT02 sapele travel cajon

HCJT02 sapele travel cajon 1
Produksjonsprosess


Vi gjør en tjeneste i bedrifter og kunder med perfekte håndverksprodukter og gode ettersalgstjenester.


图片
Om vårt selskap


Vårt firma-Height Musical Instrument Co.Ltd.We er profesjonell produsent og leverandør av musikkinstrumenter over 10 år i Kina.


Våre produkter er Cajon trommeboks, ukulele, kalimba, lyre harpe og så videre. Våre produkter: høy kvalitet, rimelig pris, rask levering, egnet, holdbar.


Vi kan akseptere OEM-bestillinger fra hele verden, kan gjøre hvilken som helst type i henhold til kundenes etterspørsel. Vi unnlater aldri å sikre både høy kvalitet og kreditt. På grunn av høy kvalitet og rimelig pris, våre produkter nyte stor popularitet over hele verden.


Vårt firma utfører ISO9002 i kvalitetskontroll av produktene, så kvaliteten er guaranteed.pls trygg på det. På grunn av høy kvalitet, rimelige priser og innovativ design, har våre produkter en stor markedsandel i det globale markedet.


Vi har rikelig design med serien kvalitet klasse, og uttrykkelig, vår pris er svært konkurransedyktig fordi vi er manufactory.


I vår handel med kjøpmenn i ulike land, holder vi oss alltid til prinsippet om likestilling og gjensidig nytte. Det er vårt håp å fremme, ved felles innsats, både handel og vennskap til vår felles fordel. Vi ser frem til å motta dine henvendelser snart.


Hvert år deltar vi også på mange musikkshow, vi er sikre på at en prøveordre vil overbevise deg om at våre produkter er en eksepsjonell verdi.


Hvis noen av disse elementene være av interesse for deg, vennligst send meg gratis for å gi oss beskjed om den detaljerte modellen, er vi sikker på at vi vil sitere deg vår beste pris og oppriktig håper vi kunne bygge et langsiktig vinn-vinn forretningsforhold for fremtiden.


Height Bag in the GZ Music Show
Kontakt oss


Hvis du har en interesse, velkommen til å kontakte oss som nedenfor,
Whatsapp/skype: +8613829901556

E-postadresse:sales@heightindustry.comHot Tags: snare string cajon, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, kjøpe, billig, pris, rabatt

Forespørsel

You Might Also Like