10 Key Kalimba tradisjonell musikkinstrument med solid koa tre

Modell:HT10K
kropp: solid koa tre
nøkkel: carb stål
farge: naturlig
Størrelse: 32 * 125 * 170mm
Chat nå

Produktdetaljer

Produktinformasjon

 

Modell

HT10K Leilighet

Kroppen

SolidKoaWood Leilighet

Nøkkel

Karbasteel

Stil

10 nøklerkalimba

Farge

Naturlig

Størrelse

32 * 125 * 170mm

Bruk

Utdanning&Entertaiment

Service1

LagerWholesale

Service2

OEM-produkter

 

 

Bilder

 

High quality 10 key kalimba thumb piano wholesale

HT10K koa wood kalimba 5

HT10K koa wood kalimba 1

High quality 10 key kalimba thumb piano wholesale 1

 

 

om oss

 

Høyde Musical Instrument Co, ltd har fokusert på topp kvalitet kalimba instrument, cajon boks, ukulele siden 2009 i Kina. Vi startet som et lite kontor i HK hovedsakelig handel til utlandet, men nå har blitt en av de ledende leverandørene i musikkinstrumentindustrien. Høyde Musikk fabrikk ligger i Huizhou byen Kina, hovedsakelig spesialisert seg på å produsere ukulele, cajon, kalimba og poser for ukulele, cajon, kalimba og gitarer ect. Vårt firma mål er "Kundens første, kvalitet best". Velkommen til å kontakte oss, vil noen av dine henvendelser bli høyt verdsatt og under profesjonell hjelp av vårt erfarne salgsteam.

 

company

 

Vi kan tilby OEM / ODM-service i henhold til kundens logo og design. Velvitende for høy kvalitet og rimelig pris, hjelper vi nå mange kjente merkevarer til å produsere sine kalimbas og ukuleles.

 

Vi har et sterkt FoU-team, og vi kan utvikle og produsere produkter i henhold til tegningene eller prøvene kundene tilbød.

 

Aktivt intergrate inn i teamet, være villig til å akseptere hjelp fra kolleger, arbeide med teamet for å fullføre arbeidet. Teamarbeidsånd: Aktivt intergrate inn i teamet, være villig til å akseptere hjelp fra kolleger, arbeide med teamet for å fullføre arbeidet.

 

Nok kapasitet og raskere levering. Vår produksjonskapasitet når 300.000 stykker og leverer bestillinger innen 30- -40 dager, noe som kan møte behovene til kunder med forskjellige kjøpsvolumer.


Height - kalimba factoryKontakt oss

 

Hvis du har noen interesse, velkommen til å kontakte oss som nedenfor,
Whatsapp/skype: +8613829901556

E-postadresse:sales@heightindustry.com
Hot Tags: 10 nøkkel kalimba tradisjonelle musikkinstrument med solid koa tre, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, kjøpe, billig, pris, rabatt

Forespørsel

You Might Also Like