Kalimba 10 Notater

Height Butterfly Kalimba er også kjent som Thumb Piano eller Mbira som original fra Afrika. Den er designet med metallnøkler festet til en trekasse (fungerer som resonator). Du kan spille av musikken veldig enkelt ved å trykke på metalltastene, drift er veldig enkelt. Dette er et flott instrument som passer for alle aldre.
Chat nå

Produktdetaljer


Height Butterfly Kalimba er også kjent som Thumb Piano eller Mbira som opprinnelig fra Afrika. Den er designet med metallnøkler festet til en trekasse (fungerer som resonator). Du kan spille av musikken veldig enkelt ved å trykke på metalltastene, operasjonen er veldig enkel. Dette er et flott instrument som passer for alle aldre.


Kalimba Høyde HT10M med 10 nøkler fast og standard Merk bør ikke trenger å justere lyden flere ganger veldig praktisk. Et veldig morsomt, lett å spille og kompakt instrument, slik at du kan bære det hvor som helst og spille hvilken som helst sang du vil ha.

 


Spesifikasjoner

-Antall taster:10 taster

-Tone:Naturlig C tone, og kan også justeres til G hvis du er en profesjonell spiller

-Materiale: Massiv mahogni tre

-Størrelse: 3*12,5*17 cm

-Tilbehør:1pcs nummer klistremerke + 1pcs blå klistremerke + 1 stk tuning hummer + 1pcs flanell bag

-Pakking:1 kalimba i 1pcs plastpose og inn i 1 stk perleull boks + 1pcs kartong; og 20pcs / kartong

 

Kalimba Bilder

Kalimba 10 Notes

 

Kalimba 10 Notes

kalimba 10 notes

Funksjoner:


Høyde Music Butterfly kalimba er designet spesielt for en setning som er "Break the Cocoon into A Butterfly", vi gjør dette kalimba og ønsker alle kan"Fra uvitenhet til Transcendence" og aldri gi opp sine drømmer, bare holde på og en dag vil du bli de menneskene du ønsker å være, akkurat som Kokongen som blir en vakker sommerfugl og fly inn i den brede himmelen.Hvis du har en interesse, velkommen til å kontakte oss som nedenfor,
E-post: sales@heightindustry.com
Whatsapp / skype: +86 138 2990 1556


Hot Tags: kalimba 10 notater, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, kjøpe, billig, pris, rabatt

Forespørsel

You Might Also Like