17 nøkler Kalimba Instrument Tommel Piano Finger Kalimba

Modell:HT17KS
Kropp: Massivt koa tre
Nøkkel: 17 nøkler Carb stål
Farge: Naturlig
Håndverk: Håndlaget
Chat nå

Produktdetaljer

 

Produktinformasjon

 

Modell

HT17KS Leilighet

Stil

Rund hjørnestil med kjede

Kroppen

Massivt Koa tre

Nøkkel

17 nøkler carb stål

Farge

Naturlig

Logo

OEM Egendefinert

Programmet

Musikk opplysning

Håndverket

Håndlaget

 

Bilder

 

HT17KS KOA  kalimbac2

HT17KS KOA  kalimba 5

HT17KS KOA  kalimba 9

HT17KS KOA  kalimba 10

HT17KS KOA  kalimba 6

HT17KS KOA  kalimba 4

 

 

om oss

 

Høyde Musical Instrument Co, ltd har fokusert på topp kvalitet kalimba instrument, cajon boks, ukulelesince 2009 i Kina. Vi startet som et lite kontor i HK hovedsakelig handel til utlandet, men nå har blitt en av de ledende leverandørene i musikkinstrumentindustrien. Høyde Musikk fabrikk ligger i Huizhou byen Kina, hovedsakelig spesialisert på produsere ukulele, cajon, kalimbaand poser for ukulele, cajon, kalimba og gitarer ect. Vårt firma mål er "Kundens første, kvalitet best". Velkommen til å kontakte oss, vil noen av dine henvendelser bli høyt verdsatt og under profesjonell hjelp av vårt erfarne salgsteam.


company

 

Vi kan tilby OEM / ODM-service i henhold til kundens logo og design. Velvitende for høy kvalitet og rimelig pris, hjelper vi nå mange kjentebrands å produsere sine kalimbas og ukuleles.

 

Vi har et sterkt FoU-team, og vi kan utvikle og produsere produkter i henhold til tegningene eller prøvene kundene tilbød.

 

Aktivt intergrate inn i teamet, være villig til å akseptere hjelp fra kolleger, arbeide med teamet for å fullføre arbeidet. Teamarbeidsånd: Aktivt intergrate inn i teamet, være villig til åakse hjelp fra kolleger, arbeide med teamet for å fullføre arbeidet.

 

Nok kapasitet og raskere levering. Vår produksjonskapasitet når 300.000 stykker og leverer bestillinger innen 30- -40 dager, noe som kan møte behovene til kunder med forskjellige kjøpsvolumer.

Height - kalimba factory


Kontakt oss


Hvis du har noen interesse, velkommen til å kontakte oss som nedenfor,
Whatsapp/skype: +8613829901556

E-postadresse:sales@heightindustry.comHot Tags: 17 nøkler kalimba instrument tommelen piano finger kalimba, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, kjøpe, billig, pris, rabatt

Forespørsel

You Might Also Like