17 Legg merke til afrikansk tommelpiano

Vi er profesjonelle kalimba fabrikken siden 2009 og vært OEM for mange utenlandske kunder i OEM merkevare kalimbas,så hvis du har noen plan om å lage din egen merkevare kalimba,vi er den rette leverandøren du søker etter. Ikke nøl, bare send oss en e-post til sales@heightindustry.com, vårt profesjonelle salgsteam vil hjelpe deg med noen av dine spørsmål og tilby forslag til deg for å få blomstrende virksomhet.
Chat nå

Produktdetaljer

Om 17 note afrikansk tommelen piano 

 

Kalimba er et tradisjonelt afrikansk musikkinstrument bestående av et trebrett (ofte utstyrt med en resonator) med vedlagte metall tinder, spilt ved å holde instrumentet i hendene og plukke tinder med tommelen. Også det lille perkusjonsinstrumentet har et annet navn, som Kalimba er Kenyas tittel på instrumentet, og i Zimbabwe kalles det Mbira, den kongolesiske kaller det Likembe, og det har Sanza og Thumb piano ect.

 

Modell nr: HTBF17K

Dimensjon: 32 * 130 * 185mm

Materiale : Solid Afrikansk Mahogni

Tinde: 17 tinder

Tone: C tone, og du kan justere til G tone

Funksjon: Solo eller spille sammen med sang, eller spilt med andre musikkinstrumenter

Funksjon: Lett å bære og lett å lære; Alle kan lage en god lyd med en gang,17 nøkkel i forskjellig lengde tilbyr klare og melodiøse lyder.

 

Kalimba galleri

17 note african thumb piano

17 note koa kalimba


17 note african thumb piano 1

17 note KOA tommelen piano

 

17 note african thumb piano 2

Om Høyde Musikk Kalimba i OEM-rekkefølge

 

Vi er profesjonelle kalimba fabrikken siden 2009 og vært OEM for mange utenlandske kunder i mange OEM merkevare kalimbas,så hvis du har noen plan om å lage din egen merkevare kalimba,vi er den rette leverandøren du søker etter. Ikke nøl, bare send oss en e-post påsales@heightindustry.com,vårt profesjonelle salgsteam vil hjelpe deg med noen av dine spørsmål og tilby forslag til deg for å få blomstrende virksomhet.

 

 

Hvordan stille inn kalimba?

1: Tuner: Du kan bruke en ekte tuner eller laste ned en app i mobiltelefonen

* Android system app: gStrings.

* Apple system app: Ins-tuner.


2. Still inn med ukulele eller gitartuner


3. Tune med hammer: Å gjøre tinder lenger (fra det punktet hvor de holdes nede på broen) vil senke banen, og gjør dem kortere vil gjøre sin tonehøyde høyere.


4. Ved ditt profesjonelle øre og hånd. Hvis du er profesjonell kalimba-spiller, kan du gjenkjenne den riktige lyden ved å høre den, så på denne måten kan du stille inn lyden ved hånden din for å bytte tastene til høyre og venstre og for å justere den til høyre lyd.

Hot Tags: 17 note afrikansk tommelpiano, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, kjøpe, billig, pris, rabatt

Forespørsel

You Might Also Like