På slutten av dette året

- Feb 05, 2021-

I går (4. februar) holdt Height Musical Instrument årsmøtet og det ansattes prismøte.  Før den kinesiske vårfestivalen ferie, gjorde vi et sammendrag og gjennomgang av 2020 arbeid og planlagt utviklingen av neste år.  Samtidig belønnet vi også de ansatte som ga bidrag til selskapet.


Den første er sammendraget av arbeidet. Alle ansatte sorterte ut manglene i sitt arbeid og reflekterte over dem, slik som å gjøre større fremskritt i den fremtidige virksomheten. Når ansatte legger frem forslag, lytter vår daglige leder og direktør også nøye og forplikter seg til å forbedre seg. Selskapet vil bare bli bedre når de ansatte gjør det bra.


Da er det tid for de ansattes priser. Denne gangen vant Julia Prisen for beste bidrag, og Fiona vant Egg Broken Performance Award. Fordi Julias gode forslag til selskapet og ble vedtatt, og Fiona fikk en ordre innen en måned etter hennes oppføring, som var insentiv gitt av selskapet.

AO%58Y[MY90I[WS{1NQ90CHD}[~GL{14R5)J{NT(58E3{W


Selskapet motiverer sine ansatte og de jobber hardt.Denne typen positiv atferd vil fremme den sunne utviklingen av selskapet, bedre og bedre.Hvis du er interessert, kan du gjerne kontakte oss.

Email:sales@heightindustry.com

Whatsapp/Skype: +86 138 2990 1556


Rediger av Høyde MusikkInstrument Nyhetsavdeling