Hva sier våre kunder?

height customer testimonial (1)


Godt gjort og praktisk bag for alle ting!

Høyde cajon pose er veldig godt laget og gir god beskyttelse for din cajon. Passer i dyppedelen på baksiden av min varevogn med letthet og vil trolig passe inn i de fleste bilbuksene. Gjør livet lettere ved å beskytte din cajon og ha en enklere måte å bære den fra hjem til overalt.

Charter Dele


Fint polstring og veldig godt laget og fin glidelås og håndtak.

Posen har god holdbarhet. Veldig spesialisert ryggsekk som kan bære mer brettspill enn du sannsynligvis trenger i en gitt kveld.

Gabriell Robinson


Perfekt størrelse for standard spill bokser og god kvalitet spillveske!

Denne ryggsekken er den perfekte størrelsen for å montere standard spill bokser i og gir god plass til å bringe hele samlingen din sammen.

Front-vendt klaff er flott for raskt å kunne vise ditt valg for å kutte ned på tiden det tar å velge noe å ta med til bordet.

Byggekvaliteten er god og stroppene virker solide. Dette er et utmerket kjøp for prisen.

Andrew S


Dette brettspillet gjør virkelig jobben.

Dette er et robust, men likevel attraktivt polstret tilfelle for brettspillene dine. Materialet er veldig slitesterkt og gir god beskyttelse. Det har vært bra for å holde brettspillene mine under transport. Det passer nesten hvert spill jeg eier.

Dustin Charleston


Dette er den beste posen av denne typen jeg har funnet.

Spillryggsekken kan tilpasses vår egen logo! Vår klient bringer brettspill og mange andre ting med ofte når de reiser, så det er et flott, handsfree alternativ!


Dette er 3 gangen jeg har lagt inn en engrosordre, og deres service er veldig bra. De vil kontinuerlig oppdateres med posisjonsproduksjonsstatus hver gang, og vil også bli gitt faglig råd om hvordan du bedre kan utvikle posen.

Allen


Super imponert, det er perfekt for en spill natt.

Den overordnede designen er veldig bra for å holde brettspillene sikre, passer til enhver spillboks og er godt laget.

Bryan D


Har vært veldig imponert over kvaliteten på deres produkt

Passer over 7 spill enkelt, ser bra ut, ser godt ut. Å sende prøver til USA var litt dyr, men det synes å ha vært verdt det.

Disse posene er pent polstret på alle sider, og det er også den fantastiske, utvidede polstringen forbi innsiden av glidelåser. Så spillene er godt beskyttet selv fra glidelåser.

Matthew B


Jeg er fornøyd med mitt kjøp

Du er flott! Flott produkt. God service. Hva mer kan jeg be om?

Chris


Elske dette ukulele!

Du virker som et godt selskap, lett å håndtere og med en familie føler. Altfor ofte finner jeg at bedrifter ikke vil vite om det er et problem; du ser ut til å bry deg om. Jeg synes å være rundt musikalske instrumenter og "folk" type musikk indikerer en viss form for tenkemåte, og dette kommer over på dine forretningsmessige forhold.

CY


Det er en flott ukulele for prisen.

Produktet synes å være godt bygget for en nybegynner. Det er vakkert. Pakket forsiktig, levert før forventet tid og ingen skader. Gig bag som følger med den er så god som def beskytter min uke. Og lydkvaliteten på uke er fantastisk. Skarp og klar. Utseendet, kontakten og treet av det er alt i høy kvalitet.

John


Høyde vesker og produkter er av meget god kvalitet og gunstig pris, som er godt mottatt av våre kunder, her er noen kundevurderinger for din referanse. Takk for alle kundens tilbakemeldinger.